Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Isarna smälter i arktis

Av Chris - 17 april 2009 23:50

Säger de i dagens aktuellt och sedan visas två bilder över hur stort isområdet i arktis var 2000 och 2007. Det har nästan halverats på den tiden. En bild säger mer än tusen ord. Till och med jag blev upprörd över det här.

Sedan visar det sig att bilden från 2000 var tagen på vintern medan bilden från 2007 var tagen på sommaren. Tack för den.

 
ANNONS
 
Kvasthilda

Kvasthilda

21 april 2009 09:50

Statistik kan visas på olika sätt och man kan få fram en massa olika resultat, beroende på HUR det visas... Sommaren i Arktis är nog inte så varm o skön men den påverkar definitivt mängden is.

http://malmdamm.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chris - 2 augusti 2010 11:28

Dags för val igen. För att klara av att värdera alternativen på ett bra sätt behöver jag skriva om mina tankar kring dem.   Piratpartiet har presenterat sitt valmanifest idag. Innan idag var det piratpartiet som gällde. Inte för att jag tror att ...

Av Chris - 14 februari 2010 12:39

Men jag förstår inte riktigt det där. Både högersidan och vänstersidan vädjar till oss om att låta dem behålla sina jobb (med sina höga löner, förmåner och _inkomstgarantier_) mot att vi får en 200-300 kr/månad. Varför är det så bra att plocka röst...

Av Chris - 1 december 2009 17:31

Hur fungerar människor i grupp?   Är det bara jag eller lockar grupper fram det värsta (och kanske också bästa) hos individer?   En grupp är så mycket mer än summan av individerna.   Jag tänker på misshandel, rån, våldtäkt m.m. som begås ...

Av Chris - 12 november 2009 17:26

Som om det inte räckte att jag behöver välja kandidater till Piratpartiets riksdagsvalslista - nu ska jag också behöva väka förvaltare av min tjänstepension. Jag har inte i närheten av de kunskaper som krävs för att göra ett vettigt val vad gäller ...

Av Chris - 10 november 2009 17:25

Jag är medlem i piratpartiet (Även om det känns som att jag ångrar det minst 10 gånger om dan)och har därmed rätt att sätta ihop en lista över kandidater till riksdagsvalet. En lista med folk som jag vill ha. Upp till 22 namn ska vara på listan. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se