Direktlänk till inlägg 22 april 2009

80-talisterna

Av Chris - 22 april 2009 15:03

Problemet med 80-talisterna är att de tror att man kan leva på luft.

Problemet med tidigare generationer är att de tror att man inte kan det.


Vi har all kunskap och alla resurser för att kunna ge alla människor i hela världen en levnadsstandard motsvarande den i västvärlden idag, utan att någon behöver arbeta. Fast det är det ju ingen som kan tjäna pengar på. Så det hör inte hemma i den kapitalistiska världen. 


 Jag hoppas att de hemska, omoraliska, kunskapstörstande 80-talisterna ser till så att framtidens generationer kan leva på luft.


(Följer man de andra generationernas linje så kommer ingen att kunna leva på luft, den kommer att vara så hemskt förorenad.)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chris - 2 augusti 2010 11:28

Dags för val igen. För att klara av att värdera alternativen på ett bra sätt behöver jag skriva om mina tankar kring dem.   Piratpartiet har presenterat sitt valmanifest idag. Innan idag var det piratpartiet som gällde. Inte för att jag tror att ...

Av Chris - 14 februari 2010 12:39

Men jag förstår inte riktigt det där. Både högersidan och vänstersidan vädjar till oss om att låta dem behålla sina jobb (med sina höga löner, förmåner och _inkomstgarantier_) mot att vi får en 200-300 kr/månad. Varför är det så bra att plocka röst...

Av Chris - 1 december 2009 17:31

Hur fungerar människor i grupp?   Är det bara jag eller lockar grupper fram det värsta (och kanske också bästa) hos individer?   En grupp är så mycket mer än summan av individerna.   Jag tänker på misshandel, rån, våldtäkt m.m. som begås ...

Av Chris - 12 november 2009 17:26

Som om det inte räckte att jag behöver välja kandidater till Piratpartiets riksdagsvalslista - nu ska jag också behöva väka förvaltare av min tjänstepension. Jag har inte i närheten av de kunskaper som krävs för att göra ett vettigt val vad gäller ...

Av Chris - 10 november 2009 17:25

Jag är medlem i piratpartiet (Även om det känns som att jag ångrar det minst 10 gånger om dan)och har därmed rätt att sätta ihop en lista över kandidater till riksdagsvalet. En lista med folk som jag vill ha. Upp till 22 namn ska vara på listan. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se