Direktlänk till inlägg 27 april 2009

Robotarna attackerar

Av Chris - 27 april 2009 12:15

Nu gör de uppror. Vi har förslavat dem alltför länge. Domedagen är nära. Många har förutspått att världen skulle gå under omkring 2012 - är det robotarna som kommer att utföra det dödande slaget?


(Egentligen så handlar det här med 2012 om astrologi. Vi går ur fiskarnas tecken och in i vattumannens. Som blir det nya tecknet som solen går upp i. Typ. Varje sådan "tidsålder" är ungefär 2k år - fiskarnas började alltså runt jesu födelse blablabla. Väduren kring moses, tror jag det var. osv.)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Morpheus

27 april 2009 12:27

Neo kommer och räddar oss, det är lungt!

 
Krastavac

Krastavac

28 april 2009 10:57

Kul att skämta om en allvarlig arbetsplatsolycka. jättekul

http://https://www.vardagspussel.wordpress.com

 
Ingen bild

Snyltdjur

28 april 2009 13:17

Man kan alltid diskutera vad som är smakligt/osmakligt att skämta om.
Det jag ville skämta om var ändå uttrycket "misshandla" (även om det kanske inte gick fram så bra) - det är som att säga att ett träd har misshandlat mig om jag är ute och går en blåsig dag och trädet ramlar ner på mig.
Eller om jag har en sån där självgående dammsugarrobot och den kör på min fot och jag bryter en tå - har den misshandlat mig då?
För att en misshandel ska kunna ske måste det finnas ett uppsåt.
Om du och jag råkar krocka med våra bilar, har vi misshandlat varandra då?
Alla exempel är olyckor, det kan vara tragiska olyckor, visst, men det är fortfarande inte någon misshandel.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chris - 2 augusti 2010 11:28

Dags för val igen. För att klara av att värdera alternativen på ett bra sätt behöver jag skriva om mina tankar kring dem.   Piratpartiet har presenterat sitt valmanifest idag. Innan idag var det piratpartiet som gällde. Inte för att jag tror att ...

Av Chris - 14 februari 2010 12:39

Men jag förstår inte riktigt det där. Både högersidan och vänstersidan vädjar till oss om att låta dem behålla sina jobb (med sina höga löner, förmåner och _inkomstgarantier_) mot att vi får en 200-300 kr/månad. Varför är det så bra att plocka röst...

Av Chris - 1 december 2009 17:31

Hur fungerar människor i grupp?   Är det bara jag eller lockar grupper fram det värsta (och kanske också bästa) hos individer?   En grupp är så mycket mer än summan av individerna.   Jag tänker på misshandel, rån, våldtäkt m.m. som begås ...

Av Chris - 12 november 2009 17:26

Som om det inte räckte att jag behöver välja kandidater till Piratpartiets riksdagsvalslista - nu ska jag också behöva väka förvaltare av min tjänstepension. Jag har inte i närheten av de kunskaper som krävs för att göra ett vettigt val vad gäller ...

Av Chris - 10 november 2009 17:25

Jag är medlem i piratpartiet (Även om det känns som att jag ångrar det minst 10 gånger om dan)och har därmed rätt att sätta ihop en lista över kandidater till riksdagsvalet. En lista med folk som jag vill ha. Upp till 22 namn ska vara på listan. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se