Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Förväntningar

Av Chris - 30 april 2009 21:45

Jag hade förväntat mig att få se något helt annat nu i dagarna.

Min teori var att PP har en del "över entusiastiska" medlemmar - som registrerar sig flera gånger om (med olika/samma email, men annat namn) för att partiet ska få mer uppmärksamhet/gå förbi andra partier.

Men det verkar inte vara så.


Om det hade varit så så hade PP's medlemsantal ökat väldigt snabbt nu när det inte behövs många medlemmar till för att man ska bli större än centerpartiet. Medlemsantalet gör inte det. Jag hade fel.


Men det är roligt att se, det medför att jag kan vifta undan all kritik av PP's medlemsstatistik. Visst, det går säkert med några "Kalle Kula" då och då - men inte i så stor grad att det påverkar något. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chris - 2 augusti 2010 11:28

Dags för val igen. För att klara av att värdera alternativen på ett bra sätt behöver jag skriva om mina tankar kring dem.   Piratpartiet har presenterat sitt valmanifest idag. Innan idag var det piratpartiet som gällde. Inte för att jag tror att ...

Av Chris - 14 februari 2010 12:39

Men jag förstår inte riktigt det där. Både högersidan och vänstersidan vädjar till oss om att låta dem behålla sina jobb (med sina höga löner, förmåner och _inkomstgarantier_) mot att vi får en 200-300 kr/månad. Varför är det så bra att plocka röst...

Av Chris - 1 december 2009 17:31

Hur fungerar människor i grupp?   Är det bara jag eller lockar grupper fram det värsta (och kanske också bästa) hos individer?   En grupp är så mycket mer än summan av individerna.   Jag tänker på misshandel, rån, våldtäkt m.m. som begås ...

Av Chris - 12 november 2009 17:26

Som om det inte räckte att jag behöver välja kandidater till Piratpartiets riksdagsvalslista - nu ska jag också behöva väka förvaltare av min tjänstepension. Jag har inte i närheten av de kunskaper som krävs för att göra ett vettigt val vad gäller ...

Av Chris - 10 november 2009 17:25

Jag är medlem i piratpartiet (Även om det känns som att jag ångrar det minst 10 gånger om dan)och har därmed rätt att sätta ihop en lista över kandidater till riksdagsvalet. En lista med folk som jag vill ha. Upp till 22 namn ska vara på listan. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se