Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

Gatekeepers

Av Chris - 24 maj 2009 15:53

Min inställning till att gatekeepers är något väldigt negativt kommer mycket från "The truth according to wikipedia" - en person i filmen argumenterar för gatekeepers, jag tycker att han lyckas med det totalt motsatta.


För att inte göra ett fåraders semi-meningslöst inlägg slänger jag in ett citat


"Knepet är att inte bli isolerad, blir man isolerad så knäcks man förr eller senare. Hela traditionen med kontroll av befolkningen har ju gått ut på detta, för håller man människor tillräckligt isolerade kan man få dem att tro vad som helst. Men när människor går samman blir allting möjligt."


Det är det jag tycker är det fina i bloggar vs tidningar.


I tidningarna är vi snarare isolerade konsumenter utav nyheter. I och med internet och bloggarna är vi inte isolerade längre, och inte bara konsumenter heller. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chris - 2 augusti 2010 11:28

Dags för val igen. För att klara av att värdera alternativen på ett bra sätt behöver jag skriva om mina tankar kring dem.   Piratpartiet har presenterat sitt valmanifest idag. Innan idag var det piratpartiet som gällde. Inte för att jag tror att ...

Av Chris - 14 februari 2010 12:39

Men jag förstår inte riktigt det där. Både högersidan och vänstersidan vädjar till oss om att låta dem behålla sina jobb (med sina höga löner, förmåner och _inkomstgarantier_) mot att vi får en 200-300 kr/månad. Varför är det så bra att plocka röst...

Av Chris - 1 december 2009 17:31

Hur fungerar människor i grupp?   Är det bara jag eller lockar grupper fram det värsta (och kanske också bästa) hos individer?   En grupp är så mycket mer än summan av individerna.   Jag tänker på misshandel, rån, våldtäkt m.m. som begås ...

Av Chris - 12 november 2009 17:26

Som om det inte räckte att jag behöver välja kandidater till Piratpartiets riksdagsvalslista - nu ska jag också behöva väka förvaltare av min tjänstepension. Jag har inte i närheten av de kunskaper som krävs för att göra ett vettigt val vad gäller ...

Av Chris - 10 november 2009 17:25

Jag är medlem i piratpartiet (Även om det känns som att jag ångrar det minst 10 gånger om dan)och har därmed rätt att sätta ihop en lista över kandidater till riksdagsvalet. En lista med folk som jag vill ha. Upp till 22 namn ska vara på listan. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se