Direktlänk till inlägg 28 maj 2009

Tjejfaktorn

Av Chris - 28 maj 2009 10:15

Jag funderar på om tjejfaktorn har slagit till igen.

När folk gör helomvändningar i spel så får jag för mig att det är tjejfaktorn.


På den gamla goda tiden när jag spelade CS och lanade så var jag klanens "diplomat". Dels för att vi var klanen med "tjejen" (jag var ensam tjej på lanen då, det är länge sen) så när folk ville tala med oss var det lättast att hitta mig. 

Jag fick till en hel del konstiga dealar. Nätverket dog under någon match där vi hade förlorat så gott som varje runda och höll på att förlora den runda som var igång. Mitt mål var att förhandla till en omspelning av den rundan (trots att de mer eller mindre hade vunnit den), det slutade med att vi spelade om hela matchen, alla rundor... Vi förlorade ändå, men...


Och alla vet ju hur WoWspelare är om de får reda på att en i guilden är tjej...


Jag slöspelar Travian nu. Jag har en väldigt liten by. En av serverns största spelare började attackera mig. Mina första diplomatiska trevningar fick honom bara att ge sig på att förstöra mina byggnader också, istället för att bara stjäla mina råvaror.

Nu har han precis gjort en helomvändning, han skickar tillbaka alla råvaror han stulit, och mycket mycket mer därtill "som plåster på såren". 

Lovar att inte attackera, och lovar att hjälpa mig om någon annan attackerar mig.

Jag tror förstås att det är tjejfaktorn som har slagit till. Efter lite konversation kollade han min profil och fick veta att jag var tjej.


"Vad är det med killar egentligen?"

(Och vad är det med mig, som så fort någon är snäll utgår ifrån att det är för att jag är tjej. hmm...)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chris - 2 augusti 2010 11:28

Dags för val igen. För att klara av att värdera alternativen på ett bra sätt behöver jag skriva om mina tankar kring dem.   Piratpartiet har presenterat sitt valmanifest idag. Innan idag var det piratpartiet som gällde. Inte för att jag tror att ...

Av Chris - 14 februari 2010 12:39

Men jag förstår inte riktigt det där. Både högersidan och vänstersidan vädjar till oss om att låta dem behålla sina jobb (med sina höga löner, förmåner och _inkomstgarantier_) mot att vi får en 200-300 kr/månad. Varför är det så bra att plocka röst...

Av Chris - 1 december 2009 17:31

Hur fungerar människor i grupp?   Är det bara jag eller lockar grupper fram det värsta (och kanske också bästa) hos individer?   En grupp är så mycket mer än summan av individerna.   Jag tänker på misshandel, rån, våldtäkt m.m. som begås ...

Av Chris - 12 november 2009 17:26

Som om det inte räckte att jag behöver välja kandidater till Piratpartiets riksdagsvalslista - nu ska jag också behöva väka förvaltare av min tjänstepension. Jag har inte i närheten av de kunskaper som krävs för att göra ett vettigt val vad gäller ...

Av Chris - 10 november 2009 17:25

Jag är medlem i piratpartiet (Även om det känns som att jag ångrar det minst 10 gånger om dan)och har därmed rätt att sätta ihop en lista över kandidater till riksdagsvalet. En lista med folk som jag vill ha. Upp till 22 namn ska vara på listan. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se