Direktlänk till inlägg 21 juni 2009

Minfält

Av Chris - 21 juni 2009 18:01

Tänk dig att du har fastnat på fel sida utav ett minfält.  Du är omringad utav minor, men har allt du behöver i fråga om mat, vatten och skydd från vädret.

Du vill till andra sidan - men det är en stor risk att ta. Du kan lika gärna dö som ta dig över. 

Så du bestämmer dig för att stanna kvar på din skyddade plätt. 


Sen kommer några personer och ställer sig nära fältet på andra sidan. De förklarar att det finns många fler personer som är fast, omringade utav minor. Om du bestämmer dig för att försöka gå över, oavsett om du klarar det eller ej, så kommer det att kunna hjälpa andra människor att ta sig över. 


Personerna på andra sidan lovar att försöka hjälpa dig - men du vet inte om de är ute efter att hjälpa dig eller att utveckla en teori om hur människor ska ta sig över minfälten för att sedan kunna tjäna pengar på den. De kanske har allt att vinna på att offra dig?


Skulle du ge dig ut i minfältet? (Det finns ändå hundratals människor som befinner sig i din situation som du har möjlighet att hjälpa...)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chris - 2 augusti 2010 11:28

Dags för val igen. För att klara av att värdera alternativen på ett bra sätt behöver jag skriva om mina tankar kring dem.   Piratpartiet har presenterat sitt valmanifest idag. Innan idag var det piratpartiet som gällde. Inte för att jag tror att ...

Av Chris - 14 februari 2010 12:39

Men jag förstår inte riktigt det där. Både högersidan och vänstersidan vädjar till oss om att låta dem behålla sina jobb (med sina höga löner, förmåner och _inkomstgarantier_) mot att vi får en 200-300 kr/månad. Varför är det så bra att plocka röst...

Av Chris - 1 december 2009 17:31

Hur fungerar människor i grupp?   Är det bara jag eller lockar grupper fram det värsta (och kanske också bästa) hos individer?   En grupp är så mycket mer än summan av individerna.   Jag tänker på misshandel, rån, våldtäkt m.m. som begås ...

Av Chris - 12 november 2009 17:26

Som om det inte räckte att jag behöver välja kandidater till Piratpartiets riksdagsvalslista - nu ska jag också behöva väka förvaltare av min tjänstepension. Jag har inte i närheten av de kunskaper som krävs för att göra ett vettigt val vad gäller ...

Av Chris - 10 november 2009 17:25

Jag är medlem i piratpartiet (Även om det känns som att jag ångrar det minst 10 gånger om dan)och har därmed rätt att sätta ihop en lista över kandidater till riksdagsvalet. En lista med folk som jag vill ha. Upp till 22 namn ska vara på listan. ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ snyltdjur med Blogkeen
Följ snyltdjur med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se