Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

Röstfiske på hög nivå

Av Chris - 21 juli 2009 16:56

Det är en sak med röstfiske där man propagerar för någonting man aldrig kommer att försöka genomföra.

En helt annan med röstfiske där man säger a för att sedan genomföra !(a), och där man redan när man säger a är helt medveten om att man ska genomföra !(a). Ett exempel är ju Reinfeldt, med sitt löfte om att inte jaga en hel ungdomsgeneration. Nu har vi inte bara IPRED, vi har också 15 poliser tillsatta på att enbart jaga ungdomar som delar filer.

Moderaterna verkar göra det igen. Om det vore en omröstning i sveriges riksdag idag, om huruvida ACTA skulle vara öppet eller ej (och där Sveriges resultat också blev det som bestämde hur det skulle bli) så skulle nog inte många ur det här gänget, om ens någon, rösta för ett öppet ACTA. Det händer inte. Jag vet inte om det är partipiskan som viner för hårt, eller om de helt enkelt innerst inne är emot en öppen förhandling om fördraget. 

Tomma tunnor bullrar mest, och de här tunnorna är inte bara tomma, de är fulla med hål dessutom.


Jag blir så arg när de medvetet skriver massa skit som de vet att de inte kommer stå för bara för att vinna lite röster. 

Det är lågt, det är fult, det är vidrigt. Det har inte i en demokrati att göra. (Om man måste ljuga för folket och lura folket för att kunna få deras röster så...)


Kan inte politikerna sluta tjaffsa om vad de "vill" göra, och vara lite mer rakt på och ärliga genom att tjaffsa vad de har gjort, och framförallt, vad de kommer att göra. (Det finns inget som helst samband mellan vad de "vill" göra och vad de kommer att göra.)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chris - 2 augusti 2010 11:28

Dags för val igen. För att klara av att värdera alternativen på ett bra sätt behöver jag skriva om mina tankar kring dem.   Piratpartiet har presenterat sitt valmanifest idag. Innan idag var det piratpartiet som gällde. Inte för att jag tror att ...

Av Chris - 14 februari 2010 12:39

Men jag förstår inte riktigt det där. Både högersidan och vänstersidan vädjar till oss om att låta dem behålla sina jobb (med sina höga löner, förmåner och _inkomstgarantier_) mot att vi får en 200-300 kr/månad. Varför är det så bra att plocka röst...

Av Chris - 1 december 2009 17:31

Hur fungerar människor i grupp?   Är det bara jag eller lockar grupper fram det värsta (och kanske också bästa) hos individer?   En grupp är så mycket mer än summan av individerna.   Jag tänker på misshandel, rån, våldtäkt m.m. som begås ...

Av Chris - 12 november 2009 17:26

Som om det inte räckte att jag behöver välja kandidater till Piratpartiets riksdagsvalslista - nu ska jag också behöva väka förvaltare av min tjänstepension. Jag har inte i närheten av de kunskaper som krävs för att göra ett vettigt val vad gäller ...

Av Chris - 10 november 2009 17:25

Jag är medlem i piratpartiet (Även om det känns som att jag ångrar det minst 10 gånger om dan)och har därmed rätt att sätta ihop en lista över kandidater till riksdagsvalet. En lista med folk som jag vill ha. Upp till 22 namn ska vara på listan. ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ snyltdjur med Blogkeen
Följ snyltdjur med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se